Img


2015, JMW Fire d.o.o. Vse pravice pridržane

  • Izdelava gasilske opreme in storitve na področju ulivanja in kovanja barvnih kovin.

JMW Fire d.o.o. se ukvarja z izdelovanjem gasilske opreme in storitvami na področju ulivanja in kovanja barvnih kovin. Namen podjetja je dolgoročno oskrbovanje kupcev z gasilskimi armaturami ustrezne kakovosti, oblike in izgleda, s katerimi bo uporabnik učinkovito zadovoljeval potrebe namembnosti.

Po 60 letih razvoja proizvodnje gasilskih armatur in blagovne znamke JMW Fire d.o.o., smo danes sodobno organizirano podjetje, ki učinkovito odgovarja na izzive časa.

Naši izdelki zadovoljujejo najzahtevnejše kupce po vsej Evropi. Vgrajeni so v industrijske in stanovanjske objekte, skladišča vnetljivih snovi, letališke objekte, nahajajo se v marinah in na plovilih, kakor tudi v rudnikih, kjer so predvsem učinkoviti v primeru gašenja tlečih požarov. Vsekakor pa so naše gasilske armature nepogrešljiva oprema gasilskih enot širom Slovenije, EU in držav bivše Jugoslavije.

Naš standardni program so armature s spojnimi elementi STORZ, narejen v skladu z DIN standardi. Izdelujemo jih tudi s spojnimi elementi po UNI in GOST standardih. Inovativnost, doslednost in prodornost, predvsem pa kvaliteta naših izdelkov, nam zagotavljajo pridobivanje vedno širšega kroga kupcev in uporabnikov.

Velik uspeh in strokovnost našega dela se najbolje odraža v našem dolgoletnem uspešnem sodelovanju z vodilnimi na področju gasilske opreme iz Nemčije, s katerimi si prizadevamo za svetlo prihodnost na svetovnem trgu

Vsem sedanjim in bodočim poslovnim partnerjem se zahvaljujemo za izkazano zaupanje in želimo, da bi naše izdelke uporabljali predvsem kot preventivo v skrbi za ohranjanje ljudskih dobrin.

Obsežniprogram.

Za naš obsežni proizvodni program si prenesite katalog proizvodov v PDF obliki.

Img

Oprema za gasilstvo


- Spojke za gasilstvo
- Ročniki
- Sesalne košare
- Razdelilci in zbiralci
- Hidrantni nastavki
- Mešalci za peno, ročniki za težko peno, gasilni topovi
- Ostale armature

Oprema za industrijo


- Spojke za industrijo
- Hidrantni nastavki

usluge


- Litje izdelkov iz barvnih kovin
- Kovanje izdelkov iz barvnih kovin
- Obdelava odlitkov in odkovkov
- Konstrukcija in izdelava orodij za litje in kovanje
- Popravila gasilskih armatur (hidranti, vodni topovi in podobno)

Img

JMW FIRE D.O.O.
Slovenska vas 14
8232 Šentrupert

+386 (0)7 346 66 87

+ 386 (0)7 304 71 14

mateja.kramar@jmw-fire.si


Tehnična podpora

+386 (0)7 346 66 88

+386 (0)7 30 47114

danijel.zupan@jmw-fire.si

KONTAKTIRAJTE
NAS


Imate vprašanje glede naših storitev?
Pišite nam!

Img

Nalagam